Attractiepark Duinrell

In Wassenaar Zuid-Holland, ligt Attractiepark Duinrell. Tot het pretpark horen ook het Tikibad en Vakantiepark Duinrell. Duinrell heeft vele soorten attracties en is voornamelijk gericht op gezinnen met kinderen. Voor de allerkleinsten is indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory de grote publiekstrekker. Verder zijn er diverse junior achtbanen, een rodelbaan, trampolines, de Mad Mill, Aqua Shute, waterspin en veel speeltoestellen.

Glijbaanparadijs Tikibad

Een bezoek aan het pretpark kan worden gecombineerd met een verblijf in het vakantiepark en een dagje waterpret in het tropische Tikibad. Met elf glijbanen is Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux en is het gehele jaar geopend.

Live zomershow Musical Dream in het zomertheater

Gedurende het hoogseizoen speelt de Zomershow Musical Dream in het Zomertheater op het attractiepark. Bekende hits uit de musicals Mary Poppins, The Lion King, The Sound of Music, Grease, Dirty Dancing, Hairspray, Chicago en We will rock you passeren de revue.

Winterpret en openingstijden

Tijdens Winterpret heeft Duinrell een winters thema en zijn er speciale shows. Niet alle attracties zijn dan geopend, maar Indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory en Tikibad zijn te bezoeken. Attractiepark Duinrell biedt plezier voor het hele gezin en is geschikt voor schoolreisjes, waarvoor diverse arrangementen bestaan.

Duinrell is per auto en met het openbaar vervoer goed te bereiken, er gaan bussen vanaf de NS-stations Den Haag Centraal en Leiden Centraal. Het attractiepark is geopend van begin april t/m oktober.

Foto's

Informatie over Attractiepark Duinrell

Prijs volwassenen €19
Prijs kinderen €19
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website duinrell.nl/attractiepark

Ligging

Kaart