Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen, voorheen Ponypark Slagharen, is een van Nederlands grootste pretparken en trekt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers. Attractiepark Slagharen is vooral gericht op gezinnen met kinderen tot 14 jaar. De attracties in dit park zijn vormgegeven naar een Wild-West thema en deze sfeer is in het hele park zichtbaar. Met meer dan 40 attracties, theatershows, Wild-West parades en swingend straattheater is er veel te beleven voor jong en oud.

Achtbanen en attracties

De achtbanen Looping Star en Mine Train zijn de grote publiekstrekkers in het park.

Ook andere snelle attracties als Droomboot, Freefall en Enterprise zijn een uitdaging voor de jonge bezoeker. Voor diegenen, die meer van rustige activiteiten houden zijn o.a. het reuzenrad, de monorail en de skytower geschikt. Het park staat ook bekend om de dagelijkse Wild-West shows en parades in Mainstreet, waar u een ruim aanbod aan winkeltjes en speelhallen vindt. Voor de allerkleinsten zijn binnen en buiten diverse attracties en speeltoestellen aanwezig. In de weekenden en tijdens (school)vakanties is er een kidsclub.

Zwemparadijs

In het attractiepark ligt het Bergbad, een overdekt zwemparadijs met glijbaan. Naast de Wigwamwereld vindt u waterparadijs Sunny Beach, een uitgebreide waterspeeltuin met strand en ligbedden.

Foto's

Informatie over Attractiepark Slagharen

Prijs volwassenen €12
Prijs kinderen €12
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website slagharen.com

Ligging

Kaart