Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland in het Limburgse Sevenum bestaat sinds 2001 en is een speelpark voor jong en oud. Toverland is opgedeeld in 4 gebieden, namelijk het land van Toos, Magic Forest, de Tovertuin en Troy Area. Dankzij de unieke combinatie van in- en outdoorattracties is het park het hele jaar geopend. In 2004 is Toverland verder uitgebreid met een compleet nieuwe hal het Magic Forest.

Toverland bestaat uit een indoorgedeelte van 2 hectare met veel attractieaanbod waaronder een indoor-achtbaan, een zweefmolen en het Toverhuis. Daarnaast is er een groot outdoorgedeelte met de motorachtbaan Boosterbike, schommelschip Scorpios en Troy, de snelste en hoogste houten achtbaan van de Benelux.

Attracties

De topattracties in het park zijn o.a. de Boosterbike, een achtbaan waarbij je op een motor zit die afgeschoten wordt en waarmee een snelheid bereikt wordt tot bijna 75 kilometer per uur.

De snelheid van bobbaan Woudracer heeft de bezoeker geheel zelf in de hand, tot maximaal 40 km/h. In de Wildwaterbaan Backstroke maak je zowel een vrije val vooruit als achteruit en kun je onderweg een waterfestijn verwachten. Een van de nieuwste attracties is Troy, een houten achtbaan van ruim een kilometer lang en 35 meter hoog.

Voor de kleintjes

Voor de jongste bezoekers zijn in Attractiepark Toverland Sevenum een appelcarrousel, truckparcours en peuterspeelhuis aanwezig. Ook vindt u in Toverland diverse speeltoestellen en een middagshow met Toos Toverhoed. Het park is het gehele jaar open van 10.00 tot 18.00 uur.

Foto's

Informatie over Attractiepark Toverland

Prijs volwassenen €22
Prijs kinderen €14
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website toverland.nl

Ligging

Kaart