Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties, speeltuinen en theatershows voor de hele familie. De Tornado, Rioolrat en de Donderstenen behoren tot de drie achtbanen van Hellendoorn, waarin u met een sneltreinvaart over de rails dendert. De Sungai Kalimantan en de Wild Waterval behoren tot de langste wildwaterbanen van Nederland.

Attracties

Voor de kleintjes beschikt het park over speciale attracties zoals onder meer een Avonturenrad, een draaimolen en de Vliegende Hollander. Daarnaast vindt u in het park verschillende speeltuinen waarvan ‘De 3 Geheime Torens’ de meest spectaculaire is. Hier klimmen de kinderen over touwbruggen en via ladders naar de top van de toren en kunnen zij zich op allerlei spannende plekken verstoppen.

Het park telt drie verschillende achtbanen waarin de jeugd zich volop kan uitleven, de Tornado die over de kop gaat, de Rioolrat, een spannende achtbaan in het donker en de Dondersteen, de achtbaan voor het hele gezin. Bijzonder zijn de attracties waar bezoekers met de hele familie tegelijk in kunnen zoals Piraat Enterhaak (zweefmolen), Galjoen (schommelschip), Jungle Vaart, Doolhof en Casa Magnetica.

Openingstijden

De openingstijden van het park zijn seizoensgebonden, in voor- en naseizoen is het park op enkele doordeweekse dagen gesloten.

Foto's

Informatie over Avonturenpark Hellendoorn

Prijs volwassenen €21
Prijs kinderen €21
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Nee
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website avonturenpark.nl

Ligging

Kaart