Drievliet

Bij Den Haag ligt familiepark Drievliet. Dit pretpark heeft enige rustige attracties zoals de carroussel, het reuzenrad, theeleut, old MacDonalds tractorrit en de monorail, maar ook wat ruigere zoals het schommelschip, de spaceloop, de lunatic en waterpret op de waterglijbaan. Uniek is de Achtbaan Formule X waarin de stoelen rij na rij opgehoogd worden waardoor het lijkt of iedere bezoeker vooraan zit.

Naast de Achtbaan Formule X, vindt u in het park ook de achtbanen TwistTrix, Dynamite Express en de Kopermijn. In achtbaan Dynamite Express rijdt de bezoeker in een mijnwagen door het Wilde Westen, of door Mexico in de El Loco treinbaan. Op Jolly Jumper rijden de jongere kinderen op een paard over een parcours, waarna ze van de vijftien meter hoge hooizolder-glijbaan kunnen glijden. In de Jungle River gaat de bezoeker in een uitgeholde boomstam over het water, waarbij een nat pak niet te vermijden is.

Naast deze attracties biedt het park vele andere mogelijkheden en voor elk wat wils, zoals de Jungle show, botsauto's, carrousel, amusementshal en een kleutertuin. In koepeltheater CineMagic kunt u een film op een 180º scherm bekijken.

Foto's

Informatie over Drievliet

Prijs volwassenen €20
Prijs kinderen €20
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer
Overdekt Nee
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website drievliet.nl

Ligging

Kaart