Familiepark Aquabest

Familiepark Aquabest is een gastvrij zwem- en strandpark voor jong en oud, vlak bij de A2 bij Eindhoven. In het Strandpark kunt u een dag luieren en zonnen aan het strand van de plas of op de speciale ligweide. Vanaf strandpaviljoen Aqua View heeft ur een mooi uitzicht over het park, terwijl u kunt genieten van een barbecue, lunch of buffet. Op het water kan kano worden gevaren en zijn er mogelijkheden tot waterskiën aan de kabelbaan en wakeboarden. In Beachclub Sunrise kunt u een hapje en een drankje gebruiken.

Activiteiten in het park

Bij Adventure & Thrill kan de bezoeker kiezen uit velerlei activiteiten. U kunt paintballen, klimmen en boogschieten. De grote indoor speelhal heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m2. In het buitenspeelpark vindt u o.a. de zweefmolen, een speelhaven, het zwem- en speelstrand, een verkeerstuin en de spannende attracties DropZone, de kinderachtbaan en de Schipschommel.

Familiepark Aquabest heeft een speciaal gedeelte van het park ingericht met alleen attracties voor kinderen tot twaalf jaar. Dit speelparadijs, Dippiedoe het grootste in- en outdoor speelpark van Nederland, bestaat uit een binnenspeelland en een buitenspeelpark met een achtbaan, een Drop-Zone, zweefmolen en veel meer speelplezier. In de maanden december en januari is Aquabest zowel binnen als buiten, geheel omgetoverd in een winterpark.

Foto's

Informatie over Familiepark Aquabest

Prijs volwassenen €11
Prijs kinderen €11
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website dippiedoe.nl

Ligging

Kaart