Julianatoren

Julianatoren (voorheen Koningin Juliana Toren) in Apeldoorn is een van Nederlands’ meest complete pretparken voor de hele familie. Het park dankt zijn naam aan de fraaie oude toren uit 1910 waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft over de natuurlijke omgeving en het hele park. Het park biedt met ruim 60 attracties veel plezierig en veilig vermaak aan families met kinderen van twee tot ongeveer twaalf jaar. Ook voor de allerkleinsten is er vertier zoals een glijbanen en een ballenbad. De mascotte van de Julianatoren is ‘Jul de Torenmuis’.

Attracties

Jul's Super Achtbaan staat garant voor een spannende rit en vanuit het reuzenrad heeft u mooi uitzicht over de omgeving. In de Dino Toer staat u oog in oog met levensechte dinosaurussen en kinderen kunnen springen, klimmen, glijden en klauteren in de veilige speeltuin. Ook de allerkleinsten kunnen zich hier prima vermaken. In Kabouterwonderland ontmoeten ze kabouters, op de paardenbaan cowboys en in de minibotsauto's worden het echte autocoureurs.

Openingstijden en voorzieningen

In de periode april t/m eind oktober is het park geopend. Ook rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van vrijwel alle attracties in het park. Honden, mits aangelijnd, zijn toegestaan in het park.

Foto's

Informatie over Julianatoren

Prijs volwassenen €20
Prijs kinderen €20
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website julianatoren.nl

Ligging

Kaart