Walibi Holland

Walibi Holland in Biddinghuizen, vroeger bekend onder de naam Six Flags Holland, is een van de grootste pretparken in Nederland. Het park staat bekend om zijn achtbanen en is vooral gericht op jongeren, gezinnen met kinderen en grote groepen zoals schoolklassen.

Themagebieden

Walibi Holland is verdeeld in een aantal gebieden rond bepaalde thema’s waar de attracties op aangepast zijn. Zo vindt u Mexico, Sherwoord Forest, Wild West en Walibi Land voor de jongere kinderen, waar ze kunnen genieten in de Mini Taxi’s, Boris Ballenfabriek en Rocky’s Trucks. Rond deze thema's worden regelmatig shows georganiseerd. Voor een hapje en een drankje kan de bezoeker terecht bij een van de vele eetgelegenheden in het park.In Walibi Holland zorgen de achtbanen Goliath, Xpress, Robin Hood, El Condor, la Via Volta en de Flying Dutchman Goldmine er voor dat de bezoeker zich niet hoeft te vervelen. Ook in waterattracties als de El Rio Grande, Splash Battle en de Crazy River kan de hele familie zich vermaken.

Walibi Holland is goed te bereiken met de auto. Wie met het openbaar vervoer komt kan op station Harderwijk instappen in de Walibi Express die tussen Walibi Holland en het station rijdt.

Foto's

Informatie over Walibi Holland

Prijs volwassenen €31
Prijs kinderen €28
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Nee
Mindervalidenvriendelijk Deels
Website walibi.com/holland/nl-nl

Ligging

Kaart