Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk is het enige in Nederland en het grootste zeezoogdierenpark in Europa. In het park zijn verschillende zeezoogdieren te zien waaronder tuimelaar en dolfijn, maar ook vissen als regenboogforel en roggen en zelfs nijlpaarden. Een aantal van deze dieren is ook te zien in de vele shows die het Dolfinarium op het programma heeft staan.

DolfijndoMijn

Het Dolfinarium staat met 9 verschillende zalen, garant voor een dagje genieten. Uniek aan het Dolfinarium is ‘DolfijndoMijn’, Europa's grootste dolfijnentheater. Hier zijn de sterren van de zee de hoofdrolspelers in een wervelende show. In het filmtheater op het terrein kan de bezoeker kijken naar de spannende actiefilm Spetter en bij de Odiezee kunt u zowel boven als onder water zien hoe de dieren in zee leven.

Beleef een avontuur

In het Dolfinarium kan de bezoeker genieten van een dagvullend programma met maar liefst tien verschillende shows en voorstellingen. Beleef bijvoorbeeld een spannend avontuur met de Piratenbende in het Zotte Zeeleeuwentheater of ontdek tijdens de dolfijnenshow De Droomwens dat dromen werkelijkheid kunnen worden. In het Dolfinarium kan de jeugd ook spelen en ravotten in de grote speeltuin. Om even bij te komen strijkt u neer in een van de horecagelegenheden voor een hapje en drankje.

Foto's

Informatie over Dolfinarium

Prijs volwassenen €25
Prijs kinderen €23
Prijs peuters Gratis
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Lente/Zomer/Herfst
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website dolfinarium.nl

Ligging

Kaart