Saunadrome

Sauna Drôme Putten is een saunacomplex in de bosrijke omgeving van het Gelderse Putten. Behalve de vele, ruim ingerichte, sauna’s beschikt Sauna Drôme Putten over verschillende faciliteiten die tot het saunacentrum behoren. Er is o.a. een beautycenter en er zijn diverse ruimtes voor lichaamsmassages en schoonheidsbehandelingen.

Faciliteiten

Vanuit een Finse blokhut of vanuit de originele rooksauna kan de bezoeker genieten van het rustieke meertje met zijn exotische watervogels en van de reeën die daar hun dagelijkse drinkplaats hebben gevonden. Daarnaast biedt Sauna Drôme Putten haar gasten een aparte horecaruimte met een gezellige bar, wintertuin, brasserie en tapasbar. Sauna Drôme beschikt over meerdere sauna's waaronder 4 saunacabines, een aparte grotsauna, een bootsauna, een infrarood sauna, het Turks stoombad, de Hammam om lekker te scrubben, een groot zwembad en twee bubbelbaden.

Openingstijden

Sauna Drôme Putten is iedere dag geopend (met uitzondering van eerste Kerstdag, Oudjaar, Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag en 1e Pinksterdag) van 10.00 uur tot 23.30 uur. De bar sluit om 00.30 uur. Op woensdagmorgen en woensdag middag is de sauna alleen geopend voor dames. Kinderen zijn alleen welkom in Sauna Drôme Putten tot 19.30 uur.

Foto's

Informatie over Saunadrome

Prijs volwassenen €19
Prijs kinderen N.v.t.
Prijs peuters N.v.t.
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website saunadrome.nl

Ligging

Kaart