Thermaalbad Arcen

In een bosrijk gebied in het Noord Limburgse Arcen, ligt Thermaalbad Arcen. Het biedt de bezoeker een kuuroord, een beautycentrum, een binnen- en buitenbad,een sauna en de mogelijkheid voor fysiotherapie. Het dankt zijn naam aan de baden met thermaal mineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron.

Het thermaalwater bevat onder meer de mineralen fluoride, jodide en ijzer. Door deze unieke samenstelling heeft het thermaalmineraalwater een heilzame werking op het lichaam. Door de aangename warmte voelt u direct alle spanning uit uw lichaam wegvloeien. De bezoeker kan ook gebruik maken van Kneippbaden, sauna’s en rustruimtes.

Fysiotherapie & therapeutische behandelingen

De afdeling fysiotherapie binnen het Thermaalbad is een reguliere praktijk voor fysiotherapie waar iedereen die problemen heeft met zijn/haar bewegingsapparaat terecht kan. De fysiotherapeuten maken in de behandeling naar eigen inzicht gebruik van de fitnessruimte, de thermaalbaden en de individuele behandelruimtes. U kunt hier terecht voor o.a. fysiotherapeutische screening zonder verwijzing huisarts, fysiotherapeutisch onderzoek, fysiotherapeutische behandelingen en lymfedrainage door een oedeemtherapeute.

Openingstijden

Thermaalbad Arcen is, behalve op 24 en 31 december, dagelijks van 08.00 uur tot 23.00 uur geopend. Er staat een professioneel team klaar om de klant totale ontspanning te garanderen.

Foto's

Informatie over Thermaalbad Arcen

Prijs volwassenen €13
Prijs kinderen N.v.t.
Prijs peuters N.v.t.
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website thermaalbad.nl

Ligging

Kaart