Thermen Holiday Schiedam

Thermen Holiday Schiedam is een oase van rust in de Randstad met bijzondere sauna’s, zoals een bioscoopsauna, een aquariumsauna en daarnaast specifieke wellnessfaciliteiten. In Thermen Holiday Schiedam kan de bezoeker, tot rust komen in een landelijke tuin met ligweide en genieten van een hapje en drankje in één van de restaurants.

Het bijbehorende beauty & massage-instituut staat garant voor totale ontspanning. Een ervaren team van specialisten werkt met geavanceerde technieken en beautyproducten en staat dagelijks klaar om de bezoeker te verwennen.

Sauna's

Er zijn vijftien ruime baden en sauna’s om uit te kiezen. Zo is er de ‘Diehard Sauna’, (de naam zegt het al) en de ‘Paal Sauna’. Bij deze laatste moet men niet gelijk denken aan een sauna waarin je kunt paaldansen, maar dit is een sauna in rimboe stijl, op palen gebouwd. Er zijn speciale dames- en zwemkledingdagen en voor beautybehandelingen is de bezoeker hier aan het juiste adres.

Openingstijden

Thermen Holiday Schiedam is elke dag van 10.00 uur tot 23.30 uur geopend met uitzondering van 1 januari. Op 31 december sluit Thermen Holiday Schiedam de deuren om 18.00 uur.

Foto's

Informatie over Thermen Holiday Schiedam

Prijs volwassenen €19
Prijs kinderen N.v.t.
Prijs peuters N.v.t.
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Ja
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website sd.thermenholiday.nl

Ligging

Kaart