Sauna Thermen Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde is gevestigd in een monumentale boerderij, omgeven door een rustieke tuin. Een oase van rust op het Drentse platteland waar intimiteit en gastvrijheid de boventoon voeren. De bezoeker betreedt een oase van rust, ontspanning en weldaad en kan genieten van alle wellnessfaciliteiten.

Een ervaren team van specialisten werkt met geavanceerde technieken en beautyproducten en staat dagelijks klaar om de bezoeker te verwennen.

Een wandeling door de prachtige tuin met vennetjes, bruggetjes en appelbomen doet u verdwalen in één gevoel met de natuur. Achterin de tuin doemt een grijs gesteente op uit de grond bij een klaterende waterval. Twee openslaande deuren geven zicht op een trap die u tot drie meter onder de grond leidt. Op de achtergrond klinkt zacht mooie muziek en langzaam openbaart zich de mystieke schoonheid van de grotsauna.

Sauna's

In Sauna Thermen Zuidwolde vindt u zes ruime baden en sauna’s om uit te kiezen. Zo is er o.a. een ‘Diehardsauna’ (voor liefhebbers van de echt hete sauna met temperaturen tot 95 graden), de ‘Boerderijsauna’, de ‘Grotsauna’ en de ‘Infraroodsauna’.

Openingstijden

Sauna Thermen Zuidwolde is elke dag van 10.00 uur tot 23.30 uur geopend met uitzondering van 1 januari. Op 31 december sluit Sauna Thermen Zuidwolde de deuren om 18.00 uur.

Foto's

Informatie over Sauna Thermen Zuidwolde

Prijs volwassenen €18
Prijs kinderen N.v.t.
Prijs peuters N.v.t.
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Ja
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website saunathermenzuidwolde.nl

Ligging

Kaart