Veluwse Bron

Midden in de Veluwse natuur in het plaatsje Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle, ligt Wellness- en Healthresort de Veluwse Bron. Een plaats waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het resort ligt in een bosrijk landgoed van 21 hectare en biedt meer dan 9000 m2 aan faciliteiten.

De Veluwse Bron beschikt over veel behandel- en rustruimtes en welnessfaciliteiten waarvan individueel of met z'n tweeën gebruik gemaakt kan worden.

Sauna's, stoombaden, zwembaden, dompelbaden en whirlpools liggen in het hoofdgebouw en in de naastgelegen kuurtuin vindt u in een fraai paviljoen een compleet wellnessdorp. Dat alles aan een groot meer waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

Faciliteiten

In het hoofdgebouw van de Veluwse Bron zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hammam (badhuis met massage), een uitgebreide rasul (lava/klei behandeling), een echte gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad.

Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen heeft een wildobservatiesauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna en een Dennenstammen-sauna. Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. Het wellnessresort biedt de bezoeker een groot assortiment aan (schoonheids) behandelingen en massages.

Openingstijden

De Veluwse Bron is nagenoeg het gehele jaar geopend, ook op feestdagen. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij de Veluwse Bron.

Leeftijd

De minimumleeftijd voor een bezoek is 12 jaar. Personen tussen de 12 en 18 jaar mogen de Veluwse Bron alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel kan de receptionist naar legitimatie vragen.

Foto's

Informatie over Veluwse Bron

Prijs volwassenen €32,50
Prijs kinderen N.v.t.
Prijs peuters N.v.t.
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Deels
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website veluwsebron.nl

Ligging

Kaart