Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Van Baby- en peuterzwemmen tot Meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een leuke zwem- of bewegingsles.

Faciliteiten

Van Baby- en peuterzwemmen tot Meer bewegen voor ouderen en van Waterbootcamp tot Snorkelen. Bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar een leuke zwem- of bewegingsles. Ook verenigingen zijn in het Eindhovense zwembad ruim vertegenwoordigd. Wat dacht je van waterpolo, schoonspringen, synchroonzwemmen of onderwatersport? Waterratten van alle leeftijden, met of zonder beperking kunnen bij de Tongelreep terecht. In het bijbehorende Pieter van den Hoogenband zwemstadion, een van ’s werelds meest innovatieve zwemcentra, worden bovendien grote (zwem)evenementen georganiseerd en trainen kleine en grote zwemtoppers. Waag jij ook een sprong in het diepe of het ondiepe?

Praktische informatie

De Tongelreep is met de auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het centrum heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft verschillende vormen van toezicht. Het organiseert geregeld diverse activiteiten. Bij sommige daarvan is de drempel laag en staat het spelelement voorop terwijl ook (inter)nationale kampioenschappen zwemmen en schoonspringen worden gehouden. De entreeprijs biedt toegang tot alle baden en activiteiten (afgezien van de kampioenschappen). Voor voorzieningen als kruiden- en stoombaden, kluisjes, zwembrillen, vleugels, badmutsen, zwemkleding en handdoeken moet u apart betalen. Het bad is in principe overdag geopend. De tijden variëren in de zomer, tijdens vakanties en feestdagen. Voor verschillende faciliteiten gelden onderhoudsperioden waarin ze gesloten zijn. De Tongelreep is onderdeel van de Genneper Parken met 12 accommodaties en de organisatie biedt allerhande arrangementen. Op de <a href="http://www.tongelreep.nl">website van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep</a> kunt u onder meer de exacte openingstijden, entreeprijzen, routebeschrijving en activiteiten opzoeken.

Foto's

Informatie over Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep

Prijs volwassenen €11
Prijs kinderen €11
Prijs peuters €4
Openingsdagen Hele week
Openingsperiode Hele jaar
Overdekt Ja
Mindervalidenvriendelijk Ja
Website tongelreep.nl

Ligging

Kaart